Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

TEAM

Robert Enters

Robert Enters
Robert Enters - jeugd

Robert Enters

Weten en Waarden

Altijd nieuwsgierig, op zoek naar het nog onbekende. Dit uit zich in een brede interesse en reislust. Van financiën tot marketing, strategie tot innovatie. Als kind was de ruimte voor mij de ‘final frontier’ en de reden om Lucht- en Ruimtevaart en Kernfysica te studeren. Nu is de toekomst voor mij het ultieme ‘onbekende’ om desondanks proberen te doorgronden.

Ik zoek uitdaging in complexiteit en chaos. Omdat juist daar kansen liggen, en de meeste bewegingsvrijheid is om je eigen koers te bepalen. Het heden goed begrijpen om zo een gevoel bij mogelijke toekomsten te krijgen en daar vervolgens richting in te kiezen.

Omdat juist chaos ervoor zorgt dat de vormbaarheid van de toekomst toeneemt, is het meteen ook van belang om te weten waar je heen wil. Mijn overtuiging is dat in deze tijden van ‘multi-transitie’ waarin alle panelen aan het schuiven zijn, het enige kompas dat je nog hebt je eigen morele kompas is. Sturen vanuit (ethische) waarden als houvast in de chaos.

Kortom

Zelf hebben mijn eigen waarden ook houvast geboden in mijn omzwervingen. Geboren in Genève, opgegroeid in de regio Den Haag woonde ik voor studie en werk onder andere in de Verenigde Staten, Hong Kong, Israël en Brussel.