Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

TEAM

Bervin Janssen

Bervin Janssen
Bervin Janssen - jeugd

Bervin Janssen

Verbeteren, verbinden en verrijken

Deze blijde blik, in energieke beweging naar voren is mij bij mijn geboorte gelukkig gegeven. Mijn levenservaring verrijkt deze houding tot het steunen van en meedenken met anderen. Hoewel ik dit van nature doe, wordt dit makkelijker gemaakt door het geluk van een mooi gezin met drie nu volwassen kinderen en een rol als trotse grootvader. Dit alles heeft geleid tot een voor mijn gevoel prachtige carrière binnen de BtoB verzekerings-dienstverlening.

Door mijn topsport ervaring moest dit wel op ‘champions-league niveau’: competitief, resultaatgericht en internationaal. Perioden met gezin naar New York resp. alleen met mijn vrouw naar London hebben mij gesterkt in zelfstandigheid en brede oriëntatie. De organisatie eiste ‘ondernemerschap’ van het zgn. ‘leadership’, onafhankelijk van je rol. In mijn geval was dit, ingegeven door mijn generalisme, divers van aard: account – of relationship management, van business development vanuit de staf tot verantwoordelijkheid voor sales, van lijn-management van een groter onderdeel tot sturing geven aan een niche propositie. Altijd vanuit een creatieve out of the box denkende houding, maar voornamelijk uitgaand van de kwaliteit, talenten en wensen van de medewerkers. Servant leadership avant la lettre. Altijd met een gezond kritische houding over beperkingen van het individu, ook dat van mijzelf, maar doordrongen van de kracht van het team en wie wat kan cq moet bijdragen. Synergie tussen kennis en kunde, maar ook met een focus op doen!

Kortom

Eenieder moet zijn bijdrage leveren, ik ook. Verbeteren, verbinden en verrijken’ zijn belangrijke drijfveren voor mij, altijd dienstbaar, bij voorkeur met de lach die ik nu nog steeds dagelijks heb! Ik breng een gedreven focus om veranderingen tot een succes te maken, waarbij synergie wordt bereikt tussen individuele kwaliteiten en die van het team. Ik zorg er tevens voor dat medewerkers daadwerkelijk beleven en het daarmee waarderen, dat aandacht wordt besteed aan hun inbreng en persoonlijke groei.