Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

Partners

Specialisten. Meerwaarde.

ONMISBAAR ALS JE DE REGIE EN VERANTWOORDELIJKHEID NEEMT

First Day werkt nauw samen met gespecialiseerde partners

Gespecialiseerde partners hebben actieve kennis en ervaring op specifieke gebieden. Wij maken graag gebruik van door hen zelf ontwikkelde digitale platformen en tools. Wij, als regisseurs, betrekken onze partners alleen als het meerwaarde voor jou als klant oplevert.

Met de volgende partners werkt First Day samen:

Logo Business Fitscan
Business Fitscane

Meet de drijfveren tot verandering. Het geeft inzicht in het verandervermogen van jouw organisatie, de aantrekkingskracht op de medewerkers en leiderschapsontwikkeling ervan.

Logo Pridea
Pridea

Pridea: Verbindt de ‘kennis en kunde’ van de medewerker van daadkracht tot resultaat. Steunt ‘intrapreneurship’ waarmee betrokkenheid medewerkers bij veranderprocessen wordt gestimuleerd en gewaarborgd.

Logo Knowledge Values
Knowledge Values

Knowledge Values: Partner die op Artifical Intelligence gebaseerde aanpak biedt van het modelleren van complexe processen. Zowel binnen de context van (veranderende) wetgeving en benodigde rapportages, als om bedrijfsprocessen en service aan klanten te optimaliseren.

Logo Move to Impact
Move to Impact

Move to Impact: CSRD processen, planning en tooling t.b.v. informeren, meten en rapporteren met betrekking tot het maken van een positieve impact, teneinde een duurzame organisatie te worden en te blijven. .

Logo BeterWijs
BeterWijs

Beterwijs: Individuele begeleiding in het omgaan met veranderingen, coaching in het voorkomen van of omgaan met burn-out en stress.

Logo Dutch Harbor
Dutch Harbor

Dutch Harbor: Procurement engineers gericht op indirecte kosten, binnen context van de gehele keten, met als drijfveer ‘niet, minder en anders doen’. Resultaat: een duurzame oplossing, betere kwaliteit en veel goedkoper.

Logo Eevery
Eevery

Eevery: Duurzaamheids- en verbeterplatform voor het MKB: middels vraag en antwoord krijgt u inzicht in welke duurzaamheidsthema’s voor uw bedrijf relevant zijn en hoe hier mee om te gaan.

Logo DSP
DSP - Digital Skilled Professionals

Digital Skilled Professionals: Helpt organisaties bij het visualiseren en ontwikkelen van skills en competenties van individuele medewerkers en teams. Bedrijfsspecifieke skills worden in lijn gebracht met de strategie van uw bedrijf.