Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

9 december 2021

Bottom-up Innovatie

Bottom-up Innovatie

Bottom-up Innovatie: van tevreden naar bevlogen medewerkers!

Betrokkenheid van medewerkers is voor veel organisaties een belangrijk onderwerp. Logisch dat je dit periodiek in kaart brengt, via een jaarlijks MTO of op andere manieren. Dat levert een schat aan informatie en suggesties op. Als HR manager kun je jezelf het volgende afvragen:

  • Hebben we een volledig beeld?
  • Maken we optimaal gebruik van de opgetelde denkkracht?
  • Kunnen we de bevindingen en suggesties goed opvolgen?

Herkenbaar? Vaak zien we een combinatie van meerdere issues. Lang niet alle waardevolle kennis en expertise wordt ten volle benut. En dan ontbreekt vaak ook nog aandacht voor opvolging. Een gemiste kans! En nadelig voor medewerker en organisatie.

In dit Webinar van First Day Advisory Group en Pridea bespraken we hoe je met een bewezen aanpak en digitale middelen beide problemen kunt adresseren. Waarbij je niet alleen de organisatie helpt zich te ontwikkelen, maar tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers naar een hoger niveau brengt. Klinkt als ‘great place to work’!

Je kunt het Webinar hier terugkijken. Neem contact met ons op als je meer wil weten over het vergroten van denk- en daadkracht in je organisatie, vereniging, stichting, raad, etc. naar een hoger niveau te brengen!