Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

Digitalisering

Flexibel. Schaalbaar. Toekomstbestendig.

MEER SLAGKRACHT MET LOW-CODE

Verzilver de waarde van moderne ontwikkelplatformen

ICT is onmisbaar, integraal en strategisch. Moderne ontwikkelplatformen stellen je in staat om sneller en tegen lagere kosten in te spelen op actuele marktvragen. Flexibele en open oplossingen zijn cruciaal om je ambities te realiseren. Maar hoe organiseer je dit? Welk platform past het best bij jouw uitdaging?

De kracht van Low Code

First Day heeft uitgebreide kennis en ervaring met moderne ‘low-code’ ontwikkelplatformen en kan je helpen om de oplossing te vinden die het beste aansluit op jouw organisatie. We maken daarbij gebruik van onze ruime ervaring en ons brede netwerk.

Met low-code kun je:
  • Snel en kostenefficiënt inspelen op actuele marktvragen
  • De risico's van 'Shadow IT' verminderen
  • De IT-afdeling ontlasten
  • Eenvoudig prototypes ontwikkelen om nieuwe diensten te testen
  • Werkprocessen vereenvoudigen
  • Kosten besparen
Voor hoog-complexe vraagstukken: Match™

Reguliere processen kun je inrichten in reguliere platformen. Echter, in een toenemend aantal situaties merken we dat de complexiteit dermate hoog is dat traditionele benaderingen tekortschieten. Deze situaties vereisen de Match™ Technology Suite van onze partner Knowledge Values: consistent en richtinggevend modelleren blijkt meer waardevol dan tijdrovende en dure software aanpassingen.

Met dit platform krijg je grip op gefragmenteerde functies, processen en applicaties. De aanpak leidt tot drastische verbeteringen in datastromen en processen en is sector-onafhankelijk. Er zijn aansprekende use cases in internationale logistiek (Brexit), bij banken, verzekeraars & pensioenfondsen en ook bij overheidsinstanties (Omgevingswet).

100% juiste specificaties, 0% uitval

De volledige complexiteit van de huidige processen wordt gemodelleerd in een nieuwe generatie modelleertaal die zowel begrijpelijk is voor mensen als voor computers. Met een druk op de knop worden de specificaties gevalideerd en vertaald naar een werkende applicatie. Resultaat: succes bij hoog-complexe implementatievraagstukken, eenvoudig onderhoud, transparantie, 0% uitval en hogere bedrijfsprestaties tegen lagere kosten. First Day is de onafhankelijke ‘facilitator of change’ en begeleidt de implementatie.

Heb je alles geprobeerd en lukt het nog steeds niet? Dan is er maar één oplossing: First Day met Match™!

Digitale wendbaarheid
Leon Veenhuijzen

Leon Veenhuijzen

06 - 1274 6734