Clear Vision | Smart Solutions
 


De digitaal wendbare organisatie

De rol van ICT binnen organisaties is in de loop daar flink veranderd. Een traditionele business vs. IT benadering voldoet niet meer aan de eisen van de moderne tijd. ICT is tegenwoordig een onmisbaar, integraal & strategisch aspect voor alle geledingen van de organisatie.  Nieuwe technologie brengt zowel kansen als bedreigingen.  Vanuit ons brede perspectief kunnen we helpen om keuzes te maken die bijdragen aan wendbaarheid, innovatiekracht en klantbeleving.

Grip op complexiteit
We maken gebruik van geavanceerde methoden en bewezen technologieën om grip te krijgen op gefragmenteerde functies,  processen en applicaties, implementaties te versnellen, de controle te vergroten, de bedrijfsprestaties te verbeteren en de kosten drastisch te verlagen. 

Een werkend systeem in 5 dagen 


Moderne low-code ontwikkelplatformen bieden ongekende mogelijkheden om in korte tijd verbetering in processen door te voeren. Met het visuele karakter kunnen business-gebruikers en IT-ontwikkelaars samen snel meters maken. First Day werkt samen met meerder leveranciers van Low Code platformen.  Gezamenlijk beiden we een laagdrempelig 5-daags traject om waarin medewerken onder begeleiding van de consultants van FDAG en experts van de platformleverancier een nieuw proces ontwerpen en op dag vijf een werkende applicatie voor de medewerkers opleveren. 

Complexiteit reduceren met Match™

Een nieuwe benadering om complexiteit te reduceren leidt tot versnelling in trajecten en forse kostenbesparingen. De mogelijkheden om drastische verbeteringen aan te brengen in datastromen en processen zijn sector-onafhankelijk. First Day is de onafhankelijke ‘facilitator of change’ en zorgt voor een gecontroleerde implementatie, herhaalbaarheid van de aanpak en borging in de organisatie. Onze partner Knowledge Values levert met haar Match™ Technology Suite geavanceerde technologie en een bewezen aanpak. 

Meer weten? Neem contact op met Leon Veenhuijzen of Gjalt Anker.


 
E-mailen
LinkedIn