C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

Thema: De adaptieve organisatie


De mate waarin een organisatie zich aan kan passen aan veranderende omstandigheden is van grote invloed op het voortbestaan. Wanneer dit verandervermogen voldoende ontwikkeld is, wordt ieder project een soepele, eenvoudige aanpassing. De kunst is om de omstandigheden te creëren waardoor organisaties in staat zijn wendbaar en flexibel te opereren.

Meten en verbeteren van het verandervermogen

Het goede nieuws is dat het verandervermogen van een organisatie meetbaar is. Op basis van concrete inzichten werken we samen met u aan begrip en bewustwording van het niveau van uw verandervermogen.  En kunt u vooraf vaststellen hoe een cruciaal project een maximale slagingskans krijgt. Daarmee is verandervermogen niet alleen meetbaar, het kan ook beïnvloed worden.  

Vooraf inzicht in de succeskans van uw verandertraject

First Day Advisory Group werkt samen met Business Fitscan om transformatieprocessen van organisaties succesvoller te laten verlopen. De Business Fitscan methodiek biedt inzicht in de relaties tussen de verschillende beïnvloedbare elementen van verandervermogen en voorziet daarmee in concrete handvatten om de slagingskans bij verandertrajecten te vergroten.  

Kennismaken kan via een inleidende workshop, al dan niet in combinatie met een Quick Scan Verandervermogen. Dit levert data, inzicht en acties op! Zie Grip op Verandervermogen voor meer informatie.  U kunt ook contact opnemen met Onno Bloemers of gebruik maken van onderstaande knop om direct een vrijblijvende kennismaking in te plannen!   

Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022

Met gepaste trots kondigen we de publicatie aan van de Editie Financiële Dienstverlening 2022 van het Nationale Onderzoek Verandervermogen! Lees hier meer!


E-mailen
LinkedIn