Clear Vision | Smart Solutions
 

De adaptieve organisatie

De mate waarin een organisatie zich aan kan passen aan veranderende omstandigheden is van grote invloed op het voortbestaan. Wanneer dit verandervermogen voldoende ontwikkeld is, wordt ieder project een soepele, eenvoudige aanpassing. De kunst is om de omstandigheden te creëren waardoor organisaties in staat zijn wendbaar en flexibel te opereren.

Meten en verbeteren van het verandervermogen

Het goede nieuws is dat het verandervermogen van een organisatie meetbaar is. Op basis van concrete inzichten werken we samen met u aan begrip en bewustwording van het niveau van uw verandervermogen.  En kunt u vooraf vaststellen hoe een cruciaal project een maximale slagingskans krijgt. Daarmee is verandervermogen niet alleen meetbaar, het kan ook beïnvloed worden.  

Vooraf inzicht in de succeskans van uw verandertraject

 First Day Advisory Group werkt samen met Business Fitscan om  transformatieprocessen van organisaties succesvoller te laten verlopen. 

De Business Fitscan methodiek biedt inzicht in de relaties tussen de verschillende beïnvloedbare elementen van verander-vermogen en voorziet daarmee in  concrete handvatten om de slagingskans bij verandertrajecten te vergroten. 

Introductie Workshop Verandervermogen

Speciaal voor opdrachtgevers en leidinggevenden (Directieteams, MT's, Change Consultants, Programma- en Change Managers) bieden we een inleidende workshop aan (3-4 uur) waarin verandervermogen centraal staat. Praktisch, aansprekend en rijk aan praktijkvoorbeelden! Na afloop heeft u inzicht in Veranderdrivers, de methodiek om dit te meten en praktische handvatten om bevindingen om te zetten in gerichte acties. 

Quick Scan Verandervermogen

Een eerste laagdrempelige kennismaking met het meten en verbeteren van Verandervermogen in uw eigen organisatie. Management en medewerkers worden via een online survey bevraagd. De overzichtelijke rapportage geeft inzicht en aanvullende bevindingen. In combinatie met een workshop biedt dit inspirerende resultaten: data, inzicht, acties!

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met uw verandervermogen? Maak dan volledig vrijblijvend een afspraak ter kennismaking! 

Maak direct digitaal een afspraak!
 
E-mailen
LinkedIn