Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 

Thema: Mental Fitness


De wereld waarin jij en je klanten opereren verandert in een rap tempo. Als ondernemer, directeur of MT-lid loop je op je tenen om het allemaal bij te kunnen houden. En als jij het al moeilijk vindt, wat te denken van je medewerkers? 

Aandacht geven aan wat echt belangrijk is

Er zijn grote verschillen in de manier waarop mensen met verandering omgaan. Medewerkers zullen niet optimaal presteren als hier onvoldoende aandacht naar uitgaat. Hun welzijn staat onder druk als gevolg van het continue veranderen en presteren. Stress, burn-out en angststoornissen vormen een steeds groter probleem. Je snapt dat je in actie moet komen, voor je organisatie en medewerkers.

Waarom mentale kracht juist nu van belang is!

Mentale kracht is het vermogen van een organisatie om anders te kunnen denken, waardoor structurele en duurzame verandering voor de organisatie mogelijk wordt. In een mentaal krachtige organisatie weten medewerkers dat ze de ruimte hebben en het vertrouwen krijgen om het beste uit zich zelf te halen. De mentaal krachtige organisatie is daarom beter in staat lange termijn doelen vast te houden, met tegenslagen om te gaan en ervoor te zorgen dat medewerkers beter in hun vel zitten. Wie wil daar nou niet onderdeel van zijn?

Aanpak

Onze aanpak bestaat uit 6 stappen waaronder een voorbereidend digitaal onderzoek onder je medewerkers. Neem voor meer informatie contact op met Leon Veenhuijzen.

E-mailen
LinkedIn