Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 

Thema: Digitale wendbaarheid

De rol van ICT binnen organisaties is in de loop der tijd flink veranderd. Een traditionele business vs. IT benadering voldoet niet meer aan de eisen van de moderne tijd. ICT is tegenwoordig een onmisbaar, integraal & strategisch aspect voor alle geledingen van de organisatie.  Nieuwe technologie brengt zowel kansen als bedreigingen.  Vanuit ons brede perspectief kunnen we helpen om keuzes te maken die bijdragen aan wendbaarheid, innovatiekracht en klantbeleving.

Low Code applicatie ontwikkeling als versneller voor digitale transformatie

Nieuwe ontwikkeltechnieken maken het mogelijk om sneller en tegen lagere kosten in te spelen op actuele marktvragen. Het uitbreiden van bestaande ontwikkelmethodieken met flexibele, laagdrempelige low code technologie is voor veel organisaties randvoorwaardelijk om hun digitale ambities te realiseren. Maar hoe dit te organiseren? Welk platform past bij je vraag? Wil je de risico's van 'Shadow IT' verminderen, complexiteit in bestaande processen reduceren of eenvoudig prototypes kunnen ontwikkelen om nieuwe diensten uit te testen? Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring waarmee u voorkomt dat u met low code de 'legacy IT' van de toekomst creëert. En werken nauw samen met diverse toonaangevende platform-leveranciers & IT-partners.

Grip op complexiteit: Match™ Technology Suite van Knowledge Values

Een nieuwe benadering om complexiteit te reduceren leidt tot radicale versnelling in trajecten en forse kostenbesparingen. De mogelijkheden om drastische verbeteringen aan te brengen in datastromen en processen zijn sector-onafhankelijk. Het Match™ platform van onze partner Knowledge Values maakt het mogelijk om eens en voor altijd grip te krijgen op gefragmenteerde functies, processen en applicaties. Het geheim: het kunnen modelleren van de volledige complexiteit van huidige processen met een nieuwe generatie modelleertaal die begrijpelijk is voor mens en computer. Met een druk op de knop wordt deze specificatie vertaald naar een werkende applicatie. Resultaat: versnelde implementaties, meer controle, hogere bedrijfsprestaties en drastisch lagere kosten. First Day is de onafhankelijke ‘facilitator of change’ en zorgt voor begeleiding, een gecontroleerde implementatie, herhaalbaarheid van de aanpak en borging in de organisatie.

Een werkend systeem in 5 dagen 

Moderne low-code ontwikkelplatformen bieden ongekende mogelijkheden om in korte tijd verbetering in processen door te voeren. Met het visuele karakter kunnen business-gebruikers en IT-ontwikkelaars samen snel meters maken. First Day werkt samen met meerdere leveranciers van Low Code platformen.  Gezamenlijk beiden we een laagdrempelig 5-daags traject waarin medewerkers onder begeleiding van First Day en experts van de platformleverancier een nieuw proces ontwerpen en op dag vijf een werkende applicatie voor de medewerkers opleveren. Meer weten? Neem contact op met Leon Veenhuijzen of Onno Bloemers.

E-mailen
LinkedIn