C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

Team


Onno Bloemers

Onno Bloemers

Onno helpt organisaties om nieuwe wegen te in te slaan. Onno heeft een brede ervaring met het begeleiden van complexe veranderingen en brengt inzicht, verbinding en resultaat. De laatste 10 jaar vervulde Onno rollen in trajecten gericht op fundamentele vernieuwing in de verzekeringsbranche met dienstenconcepten die veiligheid verhogen. De uitdaging zit dan niet alleen in het idee zelf maar vooral in de opschaling naar een volwaardig business model. Zijn ruime ervaring met strategie, innovatie & implementatie komt echter ook in andere sectoren goed van pas.

Ervaring Strategie & Innovatie, Verzekeren & InsurTech, Innovatie, Preventie, Project & Programma management, Low Code ontwikkelplatformen

Contact onno.bloemers@fdag.nl

Leon Veenhuijzen

Leon Veenhuijzen

Leon is een innovatieve, ondernemende en gedreven professional die uitdagingen niet uit de weg gaat en is gefascineerd in het werken met mensen. De wereld staat niet stil en voor veel ondernemingen is het een uitdaging om daar op in spelen. Creatieve ideeën en methoden zijn daarop zijn antwoord. Leon is actief betrokken bij diverse bedrijven die strategie willen vertalen naar actie. Opgegroeid en opgeleid bij grote gerenommeerde, professionele zakelijke dienstverleners waar een gedegen analyse en werkende oplossingen ‘normaal’ zijn. Gedreven vanuit een achtergrond als officier bij de Koninklijke Marine, waar teamwork en prestatie synoniem staan voor overleven. Deze achtergrond gebruikt hij nu om verandering te faciliteren met diverse vormen van (war-)gaming. Leon heeft voorts ervaring als trainer en heeft diverse white papers en artikelen gepubliceerd.

Ervaring Strategie vertalen naar actie, Serious Gaming, ontwerpen en verbeteren van processen en ketens; Aansturen en coachen van mensen; Project- en verandermanagement.

Contact leon.veenhuijzen@fdag.nl

Robert Witteveen

Robert Witteveen

Als je het hebt over innovatie, dan ben je bij Robert Witteveen aan het juiste adres. Hij heeft vanuit een scherpe visie aan de wieg gestaan van vele grote en kleine klant-innovaties. Alle moderne technieken die een idee tot realisatie brengen zijn hem bekend. Ook als je zoekt naar iemand die een traditionele werkwijze kan omvormen tot een meer innovatieve klantcultuur heb je met Robert de juiste man te pakken. Zijn kennis valt het best samen te vatten in de volgende kernwoorden: stip aan de horizon, klant als vertrek en eindpunt, anders, impactvol, vernieuwend en waar mogelijk disruptief.

Ervaring Klant gedreven innovatie, faciliteren van complexe innovatie-vraagstukken, toepassen van moderne innovatietechnieken en tot slot een uitgebreid netwerk in start-up & scale-up ecosysteem.

Contact robert.witteveen@fdag.nlE-mailen
LinkedIn