Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 

Ronde Tafel Innovatie - Make Ideas Work! 

Over bottom-up vernieuwing en bevlogenheid in je organisatie


First Day Advisory Group en Pridea organiseren een Ronde Tafel over het aanjagen van vernieuwing en innovatie in je organisatie.

Effectief gebruik maken van de kennis, ervaring en creativiteit van medewerkers, maar ook partners, leden of klanten: het is volstrekt logisch. Zij weten als geen ander waar de kansen liggen voor vernieuwing of verbetering! In de praktijk is dit toch lastig om te realiseren, laat staan te borgen. Hoe dit geweldige potentieel te ontsluiten?

Kom naar onze Ronde Tafel Innovatie en ontdek hoe je dit niet eenmalig maar structureel kunt oplossen! Aan de hand van inspirerende cases bespreken we het succes van bottom-up innovatie. Dat doen we met het nodige enthousiasme, simpelweg omdat het werkt. Onze aanpak heeft zich in de praktijk bewezen en combineert een transparant proces met een slim, digitaal ideeën-realisatieplatform. Waardoor iedereen weet waar hij/zij aan toe is, al het gedoe wordt weggenomen en er maximale ruimte ontstaat voor creativiteit en daadwerkelijke realisatie.


Wanneer & Waar

19 mei 2022 15:00 – 17:00
Kantoor Pridea - Spaceshuttle 38, 3824 ML Amersfoort, klik hier voor route.

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Mocht je niet fysiek erbij kunnen zijn: we zetten een Teams-verbinding op zodat je de Ronde Tafel op afstand kunt volgen. 


Ja, ik kom graag naar de Ronde Tafel Innovatie op 19 mei! 
 
E-mailen
LinkedIn