C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

Onze klanten


Van Ameyde

Van Ameyde

Diverse business wargames, trainingen waarmee we Van Ameyde Benelux helpen haar interne operationele processen naar een hoger niveau te brengen.

Resolute Underwriters

Resolute Underwriters

Advies & ondersteuning bij propositie-ontwikkeling en financiering voor Texaanse InsurTech startup met uniek concept om stormschades bij woningen te verminderen.

Scildon

Scildon

Bottom-up innovatieprogramma waarbij in 5 dagen door 9 medewerkers 60 baanbrekende ideeën zijn gegenereerd. Met succesvolle inzet van het XiBE platform.

De Hoop

De Hoop

Bedenken en ontwikkelen van een nieuw product + dienst voor de doelgroep van mensen met een medische aandoening.

Djustin

Djustin

Djustin voorkomt afleiding door smartphones in het verkeer door het rijgedrag van bestuurders effectief te veranderen. Ondersteuning in het kader van het Mobility Lab 2021 programma.

Slvrcld

Slvrcld

Slvrcld levert een innovatief platform voor het behandelen van inboedelschades. Ondersteuning bij G2Market en business development.

KSU

KSU

Een strategie heeft alleen waarde als je er op kunt sturen. Wij richten voor de KSU een ‘waardekaart’ en een sturingsmodel in.


ilionx

ilionx

Business Wargaming & samenwerking op het vlak low code applicatieontwikkeling. First Day levert advies over de organisatie, pakketkeuze en implementatie.

Kruzr

Kruzr

Groeistrategie, Marketing, Business Development en Projectmanagement voor leverancier van telematica platform op basis van AI en contextuele data, waarmee veiligheid op de weg vergroot wordt.

Holland Fintech

Holland Fintech

Ontwikkeling van nieuw programma 'The Future of Insurance' - hoe klanten, regelgeving, technologie nieuwe toetreders de verzekeringsbranche hervormen.

Yezzer

Yezzer

Innovatieprogramma gericht op het onderzoeken en implementeren van 'Embedded Distribution'.

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

Ondersteuning bij het Future Force Programma, dat diende ter invulling van de Defensievisie 2035

Techniek Nederland Verzekeringen

Techniek Nederland Verzekeringen

Begeleiding van digitaliseringsprogramma: technologie, waardepropositie, klantbediening & mindset.E-mailen
LinkedIn