C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

Onze klanten


Van Ameyde

Van Ameyde

Diverse business wargames, trainingen waarmee we Van Ameyde Benelux helpen haar interne operationele processen naar een hoger niveau te brengen.

Resolute Underwriters

Resolute Underwriters

Advies & ondersteuning bij propositie-ontwikkeling en financiering voor Texaanse InsurTech startup met uniek concept om stormschades bij woningen te verminderen.

Scildon

Scildon

Bottom-up innovatieprogramma waarbij in 5 dagen door 9 medewerkers 60 baanbrekende ideeën zijn gegenereerd. Met succesvolle inzet van het XiBE platform.

De Hoop

De Hoop

Bedenken en ontwikkelen van een nieuw product + dienst voor de doelgroep van mensen met een medische aandoening.

Djustin

Djustin

Djustin voorkomt afleiding door smartphones in het verkeer door het rijgedrag van bestuurders effectief te veranderen. Ondersteuning in het kader van het Mobility Lab 2021 programma.


ilionx

ilionx

Business Wargaming & samenwerking op het vlak low code applicatieontwikkeling. First Day levert advies over de organisatie, pakketkeuze en implementatie.

Kruzr

Kruzr

Groeistrategie, Marketing, Business Development en Projectmanagement voor leverancier van telematica platform op basis van AI en contextuele data, waarmee veiligheid op de weg vergroot wordt.

Holland Fintech

Holland Fintech

Ontwikkeling van nieuw programma 'The Future of Insurance' - hoe klanten, regelgeving, technologie nieuwe toetreders de verzekeringsbranche hervormen.

Yezzer

Yezzer

Innovatieprogramma gericht op het onderzoeken en implementeren van 'Embedded Distribution'.E-mailen
LinkedIn