Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 

Grip op Verandervermogen met Business Fitscan

Wanneer het verandervermogen van een organisatie voldoende ontwikkeld is, wordt ieder project een soepele, eenvoudige aanpassing. De kunst is om de omstandigheden te creëren waardoor organisaties in staat zijn wendbaar en flexibel te opereren. Maar dan dien je dat verandervermogen wel te kunnen meten! En tot nu was dit echter ongrijpbaar. Business Fitscan en First Day brengen hier verandering in! Door verandervermogen te meten kun je vooraf vaststellen hoe een cruciaal project een maximale slagingskans krijgt. En daarmee is verandervermogen niet alleen meetbaar maar ook beïnvloedbaar geworden. Geïnteresseerd om hier mee aan de slag te gaan? Dat kan al laagdrempelig!

Introductie Workshop Verandervermogen

Speciaal voor opdrachtgevers en leidinggevenden (Directieteams, MT's, Change Consultants, Programma- en Change Managers) bieden we een inleidende workshop aan (3-4 uur) waarin verandervermogen centraal staat. Praktisch, aansprekend en rijk aan praktijkvoorbeelden! Na afloop heeft u inzicht in Veranderdrivers, de methodiek om dit te meten en praktische handvatten om bevindingen om te zetten in gerichte acties. 

Quick Scan Verandervermogen

Een eerste laagdrempelige kennismaking met het meten en verbeteren van verandervermogen in uw eigen organisatie. Management en medewerkers worden via een online survey bevraagd. De overzichtelijke rapportage geeft inzicht en aanvullende bevindingen. In combinatie met een workshop biedt dit inspirerende resultaten: data, inzicht, acties!

Full Scan Verandervermogen

Uitgebreide analyse van het verandervermogen van uw organisatie of -onderdeel door middel van een gevalideerde, objectieve en concrete aanpak. Samenhangend programma waarbij we starten met bewustwording over het belang, de impact en de beïnvloeding. Vervolgens voeren we de meting uit en bespreken we en interpreteren we met elkaar de resultaten. Op basis hiervan bepalen we de vervolgacties die en evalueren we het traject. Alles op basis van de Business Fit methodiek van onze partner Business Fitscan, en met onafhankelijk en gestructureerde begeleiding door First Day om tot tastbare resultaten te komen. First Day beschikt daarbij over het officiële Business Fitscan certificaat.

Meer weten? Neem contact op met Gjalt Anker of maak gebruik van onderstaande knop om direct een vrijblijvende kennismaking in te plannen!   

E-mailen
LinkedIn