Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 


Actueel


Terug naar overzicht

04-01-2022

Doe mee met de 4e Nationale Benchmark Verandervermogen 2022!

Coronacrisis, klimaat, digitalisering of betekenis-economie: wat er ook op ons afkomt, verandering is ‘het nieuwe normaal’ en verandervermogen is daarbij noodzakelijk. Dit is de competentie van een organisatie om veranderingen effectief door te voeren, gebaseerd op de overtuiging van de medewerkers of hun organisatie hiertoe in staat is. En bepaalt voor meer dan 80% het succes! Te weinig aandacht hiervoor vergroot de kans op mislukkingen.

Binnenkort voeren wij ons onderzoek voor de Benchmark 2022 uit. Nieuw is dat je voor het eerst zelf mee kunt doen!

First Day Advisory Group maakt deel uit van het Business Fit Netwerk, een groep van samenwerkende consultants op het gebied van verandermanagement. De leden hebben ieder hun eigen proposities en specialiteiten, maar stellen allen verandervermogen centraal in hun aanpak.

Sinds 2016 meten we het verandervermogen van alle sectoren in Nederland en publiceren we de resultaten. In de komende editie is het voor het eerst mogelijk om zelf mee te doen met het onderzoek (uiteraard anoniem!). Als je meedoet, sturen we je het benchmarkrapport toe zodra het klaar is!

Ben je geïnteresseerd in het meetbaar maken van dit verandervermogen? Hoe Nederland er op dit punt voor staat? Hoe je eigen sector scoort? Meld je dan nu aan. Het beantwoorden van de vragen kost je maar 10 minuten.

Meer informatie en aanmelden kan eenvoudig hier.

En onthoud: iedere succesvolle verandering begint bij inzicht in het eigen verandervermogen!Terug naar overzicht
E-mailen
LinkedIn