Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 


Actueel


Terug naar overzicht

09-02-2021

Altum AI en First Day Advisory Group verbinden zich als partners aan elkaar

Eind januari zijn Altum AI en First Day Advisory Group een partnership overeengekomen. Ambities van beide partijen zijn om de krachten in projecten rond vastgoed gerelateerde data te bundelen. Altum AI brengt haar data producten rondom woningwaarderingen en verduurzaming in daar waar First Day haar expertise ten aanzien van het bouwen van innovatieve proposities aan het partnership toevoegt.

CEO Tijmen de Gelder van Altum AI; “De juiste toepassing van data en AI binnen organisaties vereist een gedegen aanpak om van idee tot toegevoegde waarde te komen. Onze nieuwe partner First Day Advisory Group heeft een bewezen trackrecord op dit vlak en we verwachten in de samenwerking meer organisaties te helpen innoveren op het vlak van data.”

Partner Robert Witteveen van First Day: “Samenwerken met een open platform als Altum AI biedt ons volop kansen om op innovatieve wijze onze klanten te helpen aan nieuwe proposities op het grensvlak van data en AI. Hiermee plaatsen wij onze dienstverlening op een nog hoger niveau en maken wij de wereld van het particuliere en professionele vastgoed beter toegankelijk.”

Meer weten:
Altum AI: info@altum.ai
First Day Advisory Group: info@fdag.nlTerug naar overzicht
E-mailen
LinkedIn